top of page
Фото автораUnited Ukraine

Причина останніх подій в Грузії – в політиці, яку проводить офіційний Тбілісі – Антон Кучухідзе


В грузинському суспільстві спрацював накопичений ефект. Народ Грузії підтримує Україну, ЗСУ та український народ, а грузинська влада не чує свій народ. Про це в коментарі для «Апостроф TV» повідомив політолог-міжнародник, співзасновник Аналітичного центру «Об’єднана Україна» Антон Кучухідзе.


«У цих народів спільний ворог – російська федерація, у цих двох держав тимчасово окуповані території однією і тією ж державою – рашистською федерацією. Зрозуміло, що з перших днів широкомасштабного вторгнення грузинський народ підтримував Україну, українську владу всім, чим міг. Україна воює з рашистами, бореться за свободу, захищає Європу, а паралельно в Грузії, яка в схожій ситуації, починаються процеси: давайте приймати росіян, сотні тисяч з яких приїздять і розповідають, що вони «поза політикою», – зазначив політолог.


Він підтвердив, що всередині грузинського суспільства є певний ефект соціального невдоволення через позицію офіційної влади Грузії стосовно російської навали в Україні, а також через внутрішню політику залучення до Грузії великої кількості росіян.


«Грузини розуміють, що коли зростає кількість росіян в тій, чи іншій державі, то потім рашисти оголошують операцію «захисту» тієї чи іншої території. Грузини все це вже проходили на прикладі Абхазії і Північної Осетії. Ця ситуація тривала рік, опозиція запускала певні політичні процеси, тривала справа пана Саакашвілі і тепер ще наступ на «іноагентів». Всі ці факти показують, що попри офіційну риторику грузинської влади про зближення з ЄС та НАТО, по суті відбувались процеси, лояльні до рашистської федерації. Причина останніх подій в грузії – не окремий законопроект, а вцілому в тій політиці, яку сьогодні офіційний Тбілісі проводить, те що вони абсолютно не чують народ, те, що вони не відчули, кого грузинський народ реально підтримує в тій війні, яку рашисти розв’язали проти нас», – додав Антон Кучухідзе.


Джерело: «Апостроф TV»


29 переглядів0 коментарів

Commenti


bottom of page